KLEDINGINBRENG


Kleding inbrengen
Wilt u uw kleding brengen? Dat kan!!
Voorwaarden kleding inbrengen.

In te brengen kleding dient te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Wij accepteren alleen kinder(merk)kleding in de maten 50 t/m 176 en groter voor jongens en meisjes.
  • De kinderkleding die wordt ingebracht dient modieus, schoon, gestreken en vooral in goede staat te zijn. Dit betekent géén vlekjes, gaatjes en niet verwassen. Is dat bij controle op onze centrale inbrengpunt wel het geval dan wordt deze kleding afgekeurd.
  • De kinderkleding dient te passen bij het seizoen, dus geen kledingstukken die ouder zijn dan 1 jaar. Zit er kleding tussen die niet bij het seizoen past dan wordt deze kleding opgeslagen en in het passende seizoen op de website geplaatst.
  • De kinderkleding dient in een gesloten doos of zak te zitten.

De kinderkleding kan worden langs gebracht bij de diverse inbrengpunten. De inbrengpunten zijn :Amersfoort, Bodegraven, Heerlen, Leidschendam, Maasdam, Monster, Purmerend, Sas van Gent, Sprang-Capelle, Utrecht, Wijk bij Duurstede, Zoetermeer en. Zwolle.
Mocht u kleding willen brengen stuur dan een mail en geef aan waar u het wilt brengen u krijgt van ons het telefoonnummer van de contactpersoon in de plaats. U kunt dan met de contactpersoon een afspraak maken om de kleding langs te brengen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hebbes2ehandskinderkleding neemt alle kleding in. Op een centraal punt worden alle kledingstukken bekeken welke in aanmerking komen voor de verkoop of voor het desbetreffende seizoen. Is de kleding niet  geschikt voor het desbetreffende seizoen dan wordt de kleding opgeslagen en in de goede seizoen op de site geplaatst. U krijgt een mail waarin staat hoeveel kledingstukken in aanmerking komen en hoeveel kledingstukken niet in aanmerking komen. De ingebrachte kleding wordt verkocht via de webwinkel. Of eventueel tijdens de inloopochtend. Ingebrachte kleding die niet in aanmerking komt voor verkoop kunt u bij het desbetreffende inbrengpunt afhalen of in overleg schenken aan een Goed Doel. Ingebrachte kleding die niet is verkocht wordt aan een Goed Doel geschonken, mits u daarmee in stemt. Anders dient het opgehaald te worden. De inbrenger ontvangt 50% van de verkoopprijs(excl BTW) van elk verkocht kledingstuk retour. 1x per seizoen wordt u uitbetaald.

Verkoop Zomerseizoen is van begin Februari t/m eind Juli
Verkoop Winterseizoen is van eind Augustus t/m eind Januari

De ingebrachte kleding wordt aangeboden in de webwinkel geheel op eigen risico. De kleding is niet verzekerd voor schade of diefstal. Hebbes2ehandskinderkleding is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde kleding.

Mocht u interesse hebben om uw kleding in te brengen, neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail met uw gegevens dan nemen wij contact met u op.